VIDEO. Cu maşina „înfășurată” pe stâlp. Accident rar întâlnit

Data actualizării: Data publicării:
masina pitesti stalp

Un student în ultimul an la Şcoala de Poliţie din Câmpina a scăpat cu viaţă după ce s-a lovit cu maşina de un stâlp de iluminat, în Piteşti. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rămas efectiv înfăşurat pe stâlp. Accidentul, produs cu câteva luni înainte să devină poliţist, i-ar putea aduce exmatricularea.

Şoferul de 21 de ani era singur în maşină, când a pierdut controlul volanului pe o stradă din Piteşti. Vehiculul, despre care martorii spun că avea viteză foarte mare, s-a lovit violent de un stâlp şi a rămas suspendat.

„În timp ce se deplasa cu un autovehicul din direcția centru către Bascov nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Tânărul se afla în afara orelor de program și își desfășura stagiul de practica la IPJ Argeș”, a precizat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt alș IPJ Argeș.

Tânărul a fost preluat de medici şi transportat la spital pentru investigaţii.

„Am găsit pacientul stabil, fusese extras din mașină de către colegii unei ambulanțe care trecea prin zona. În ciuda a cât de sever este deteriorată mașina, leziunile sunt minore, a făcut și tomograf, are doar niște contuzii și escoriații”, a declarat dr. Marius Pascu, purtător de cuvânt la UPU Argeș.
Tânărul era în ultima săptămână de practică şi ar trebui să devină poliţist în acest an. Dacă ancheta de la Piteşti va stabili că a încălcat legea, comisia de disciplină a Şcolii de Poliţie din Câmpina ar putea decide exmatricularea sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri