VIDEO „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”. Un asistent universitar le-a vorbit vulgar studentelor într-un live pe TikTok

Data publicării:
asistent universitar titulescu
Constantin Marc Neagu, asistent universitar din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, le-a vorbit vulgar studentelor pe TikTok. Foto: captură video CLUJUST/ YouTube

Un asistent universitar titular la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, și-a dat demisia, după ce i s-a adresat, live pe TikTok, unei studente cu un limbaj vulgar. Acesta a întrebat-o dacă are vreo colegă virgină și care să aibă păr pubian, scrie Clujust.ro. Asistentul este fiul președintelui consiliului de administrație al Universității, Ioan Neagu.

Constantin Marc Neagu, asistent universitar titular la materia drept execuțional penal din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, a avut o discuție live cu studenți pe TikTok în care o întreabă pe o studentă: „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină care să aibă și f****? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Neagu și-a dat demisia din funcție în data de 18 ianuarie 2023, potrivit Clujust.ro, care citează poziția oficială a Universității.

Conducerea Universității transmite: „Aducem la cunoștință persoanelor interesate că, la data de 19 ianurie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universității Nicolae Titulescu din București demisia sa din funcția deținută, fără preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu. Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic și aduce la cunoștinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament”.

Constantin Neagu este autor al cărților de drept „Teorie și practică execuțional penală” și „Restaurarea personalității pozitive prin aplicarea sancțiunilor de drept penal”.

El este fiul președintelui Consiliului de administrație al Universității Nicolae Titulescu din București, Ion Neagu, potrivit Edupedu.ro.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri