VIDEO. Incendiu într-un bloc din București. Locatarii spun că s-a întâmplat din cauza unei mașini de spălat

Data publicării:
masina pompieri captura
Un incendiu la acoperișul unui bloc din Sectorul 2 a izbucnit din cauza unei mașini de spălat lăsate să funcționeze în mansardă fără a fi supravegheată Foto: captură video

Un incendiu puternic a izbucnit marți după-amiază în Capitală. Acoperișul unui bloc a luat foc, iar fumul gros a acoperit toată zona. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

 

Alarma s-a dat în jurul orei 16:00, după ce flăcări mari au cuprins acoperișul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Speriați, locatarii au sunat la 112.

- A luat foc la mansardă de la o mașină de spălat, am înțeles. S-a întâmplat ceva, n-a fost supravegheată. N-am urcat, nu știm nimic, a povestit o locatară.

- V-ați speriat?

- Sigur! Uitați cum am fugit din casă!

- Nu locuim încă. Urma să locuim, spune o tânără.

- A ars casa dvs?

- Nu, partea vecinilor.

Fumul gros degajat de flăcări se putea vedea de la zeci de metri depărtare, după cum se poate observa în imaginile trimise de telespectatorii Digi24. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale și cu două autoscări, având în vedere că incendiul a izbucnit la nivelul mansardei. Când pompierii au ajuns, flăcările măsurau 1,5 m. Multe persoane ieșiseră deja afară din bloc. Pompierii au evacuat la rândul lor șapte persoane. 

Apartamentul cuprins de foc nu era locuit. Pompierii au stins incendiul în mai puțin de o oră și au reușit să afle și cauza izbucnirii acestuia: un scurtcircuit. Proprietarii, care mai au o locuință la primul etaj al clădirii, ar fi pornit o mașină de spălat în mansardă și ar fi lăsat-o nesupravegheată.

Incendiul a afectat o suprafață de 50 de metri pătrați. 

Locuința mistuită de flăcări nu era asigurată.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri