VIDEO Momentul în care o șoferiță din Iași lovește un copil pe trecerea de pietoni, apoi fuge. Femeia a fost prinsă de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
accident
Un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni din Iași. Sursa: captură video

O femeie care a accidentat cu mașina un copil pe o trecere de pietoni din Iași a fost oprită pe o stradă din apropiere de alți participanți la trafic și de polițiști. Băiețelul a ajuns cu răni la spital, în timp ce polițiștii au deschis un dosar penal pe numele femeii.

Șoferița în vârstă de 30 de ani a părăsit locul accidentului. Ea a fost identificată în trafic la scurt timp după accident. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul. Ea nu a avut o explicație pentru faptul că a plecat de la locul accidentului.

Femeia a fost testată de polițiști la fața locului. Nu băuse alcool. Polițiștii au deschis pe numele ei un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Camerele de supraveghere au surprins și momentul accidentului: se vede cum băiețelul trece în fugă strada și este lovit de mașină. Deși părea că vrea să încetinească după impact, șoferița și-a continuat drumul.

O mașină parcată pe avarii în dreptul trecerii de pietoni obtura vizibilitatea. Copilul a început să alerge după ce a pășit pe trecerea de pietoni. A fost lovit, apoi abandonat acolo.

În zonă erau însă câțiva oameni care au sunat la 112. Micuțul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar starea lui este stabilă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri