VIDEO. Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un refugiu de tramvai din capitală

Data actualizării: Data publicării:
Mașină implicată în accident
Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un refugiu de tramvai din capitală. Foto: Captură TV Digi24

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri seara în Capitală, pe Șoseaua Olteniței. Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un refugiu de tramvai.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: În urmă cu câteva minute, medicii de la serviciul de ambulanță din București au anunțat că un bărbat a murit în urma accidentului. Au încercat mai bine de 30 de minute să-l resusciteze, dar nu au putut să-l mai salveze.

Este vorba de un bărbat care a produs acest accident în urmă cu 40 de minute, pe Șoseaua Olteniței, în sudul Bucureștiului.

Din primele informații pe care le avem de polițiștii rutieri se pare că acesta avea o viteză mare și nu a mai putut să controleze mașina, izbindu-se de refugiul de tramvai.

Din fericire, pe refugiu nu erau oameni.

La fața locului au venit multe echipaje de descarcerare și ambulanțe, pentru că la acel moment nu știau dacă pe refugiu erau oameni.

Se fac măsurători la această oră, polițiștii trebuie să strângă toate probele pentru a stabili exact cum s-a putut petrece acest accident, trebuie să afle și viteza cu care circula șoferul în momentul în care a lovit scuarul de beton.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri