Fetița din Arad a fost ucisă și incendiată de tatăl vitreg. Bărbatul și-a schimbat declarația inițială și a recunoscut faptele

Data actualizării: Data publicării:
barbatul retinut pentru crima din arad
Polițiștii au făcut publice imagini de la momentul reținerii bărbatului suspectat de uciderea fetiței de 6 ani din Arad. FOTO: Facebook Poliția Română

Tatăl vitreg al fetiței din Arad, găsită moartă și incendiată, a recunoscut că el este autorul crimei. Bărbatul de 23 de ani și-a schimbat declarația inițială și a povestit ce s-a întâmplat.

Bărbatul a petrecut o noapte în detenție și a fost audiat iar, marți.

El și-a schimbat declarația inițială și a recunsocut că este autorul crimei. Bărbatul le-a povestit în detaliu anchetatorilor ce s-a întâmplat. Inițial, el spusese că o găsise fără suflare și că ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi lăsat-o.

Ulterior, în faţa procurorilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că el a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că fetiţa nu îl lăsa în pace şi vroia să se joace cu el.

"Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore, persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad, este cunoscut ca un consumator de droguri", a declarat, la un post de televiziune, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, scrie Agerpres.

Bărbatul participă marți la reconstituirea faptelor, fiind adus de anchetatori în apartamentul unde s-a produs crima. El le va povestit procurorilor cum s-au întâmplat faptele.

Polițiștii au făcut publice, marți dimineață, imagini de la momentul reținerii bărbatului suspectat de uciderea fetiței de 6 ani din Arad. El a fost luat din pat de mascați, care l-au găsit dormind.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi consumat droguri înainte de tragedie.

Procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei fetei, ei cred că femeia ar fi știut ce s-a întâmplat, iar dacă probele vor dovedi aceste suspiciuni, ea ar putea fi incriminată pentru tăinuire. De altfel, femeia a fost și ea audiată.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri