Hoții care l-au ucis în bătaie pe afaceristul din Sibiu au fugit cu ceasuri de 1 milion €. Atacatorii sunt de negăsit

Data actualizării: Data publicării:
Adrian Kreiner
Adrian Kreiner, afaceristul bătut crunt de hoți în propria casă, a murit la spital. Foto: Facebook

Şeful Poliţiei Române a trimis o echipă de specialişti la Sibiu, pentru a ajuta în cazul lui Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis în bătaie de hoți. După ce au intrat în vila afaceristului, l-au lovit cu bestialitate și au amenințat-o pe fiica acestuia cu pistolul, cei trei bărbați s-au făcut nevăzuți cu mai multe ceasuri de lux, în valoare de un milion de euro.

„Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în judeţul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că este vorba despre doi ofiţeri, care lucrează la dosar împreună cu echipele din Sibiu.

Deocamdată, anchetatorii nu au reuşit să-i identifice pe cei trei suspecţi.

După ce l-au bătut fără milă pe bărbatul de 50 de ani și l-au lăsat inconștient, cei trei bărbați care purtau cagule și erau înarmați au amenințat-o cu pistolul pe fiica lui Kreiner, în vârstă de 23 de ani, pentru a le spune unde sunt lucrurile de valoare. Apoi, s-au făcut nevăzuți cu mai multe ceasuri în valoare de un milion de euro, potrivit site-ului local Ora de Sibiu.

Adrian Kreiner a murit marți seara la spital, unde era internat în stare gravă, în comă. Anunțul a fost confirmat și de logodnica bărbatului.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri