UPDATE Amenințarea cu bombă de la centrul comercial din Timișoara a fost falsă

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Mașină de poliție. Foto: Poliția Română

UPDATE.  Alarma cu bombă de la complexul comercial din Timișoara a fost falsă. Este a doua alarmă falsă a zilei din oraș.

Potrivit anchetatorilor, miercuri, în jurul orei 11:40, polițiștii timișoreni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un centru comercial din Timișoara, s-ar afla o bombă.

La fața locului, au ajuns pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, grupa Antitero din cadrul SRI și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă.

În prezent, se fac verificări petru identificarea persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv întemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere. Amenda în acest caz este cuprinsă între 500 de lei și 1.000 de lei.


Știrea inițială

A fost cea de a doua intervenție a zilei pentru pirotehniștii timișoreni. Polițiștii au fost sesizați tot miercuri, prin apel la 112, cu privire la faptul că la Liceul Catolic din Timișoara s-ar afla o bombă.

Miercuri dimineață, amenințarea de la liceu s-a dovedit a fi falsă.

Polițiștii au decis să nu mai evacueze centrul comercial la care a fost anunțată amplasarea unei bombe, ei bănuiesc că e prea mare coincidența între această alarmă și cea de acum câteva ore.

Nu se știe dacă apelul la 112 a fost făcut de aceeași persoană.

Din informațiile Digi24, primul apel la 112  fost făcut de o femeie, pe care acum polițiștii încearcă să o identifice.

La ora transmiterii acestei știri, se fac verificări la centrul comercial.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri