Încă un bărbat a ajuns la spital după ce ar fi făcut terapie hiperbară pentru recuperare post-COVID

Data publicării:
ambulanta
Ambulanță în timpul unei intervenții FOTO: Inquam Photos / Liviu Chirica

Încă un pacient a ajuns la spital în urma recuperării post COVID-19 cu tratamentului hiperbaric, spun medicii. Pacientul a fost transferat de urgență la spital pentru că starea sa de sănătate era gravă. Cazul este asemănător cu cel al cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani care s-a vindecat de COVID. Medicii din Reșița spun că, după 5 zile, s-a internat în aceeași clinică din Caraș Severin unde a început terapia hiperbară pentru recuperare post-COVID. A făcut o singură ședință, după care le-ar fi spus medicilor că nu se simte bine.

Pacientul a fost dus apoi la Spitalul Județean din Reșița, unde medicii spun că au observat câteva leziuni în zona plămânilor. Pentru că starea bărbatului s-a înrăutățit, medicii au decis să-l transfere la spitalul municipal din Timișoara, unde este examinat și urmează să fie internat la Terapie Intensivă.

Cazul este asemănător cu cel al cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, în cazul căruia a fost deschisă o anchetă penală pentru ucidere din culpă. Acesta a avut COVID-19 în urmă cu o lună, iar în momentul în care i s-a făcut rău urma un tratament de recuperare la o clinică privată, specializată în terapie hiperbară. De acolo a fost preluat de ambulanță și dus la spital, dar medicii nu au reușit să-l salveze.

 

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri