Video Incendiu puternic la un centru comercial din Sectorul 5

Data actualizării: Data publicării:
ezgif.com-gif-maker (52)

Un incendiu puternic a izbucnit marți după-amiză, în Sectorul 5 al Capitalei, la un centru comercial. Martorii spun că înainte de izbucnirea flăcărilor s-a auzit un zgomot puternic, similar cu o explozie. 

ACTUALIZARE 18:40 Incendiul a fost localizat, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Suprafața totală afectată este de aproximativ 1.200 mp.

ACTUALIZARE 18:10 Pompierii au reușit să împiedice răspândirea incendiului. Flăcările de la etajele superioare au fost stinse, însă incendiul nu a fost încă lichidat. În zonă au fost trimise 27 de autospeciale și 8 ambulanțe. Locuitorii de la blocurile din zonă au fost evacuați. 

ACTUALIZARE 17:33 Incendiul s-a extins rapid, acoperișul clădirii de pe Calea 13 Septembrie s-a prăbușit, iar bucăți din acesta cad pe trotuar și pe bulevard. Pompieri au mutat autospecialele. Un fum negru și dens se răspândește în zonă.

A fost lansat un mesaj RO-ALERT care le recomanda cetățenilor să evite zona. Circulația în zonă a fost închisă iar traficul a fost deviat.

Știrea inițială

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți după-amiaza la acoperișul unui magazin de pe Calea Septembrie din Capitală.

Potrivit ISU București, incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului Prosper.

Intervin 8 autospeciale de stingere și două autoscări.

Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum, pe aproximativ 800 mp.

Nu sunt raportate victime, oamenii din magazin fiind evacuați.

„Sunt degajări mari de fum influențate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă”, transmite ISU București.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri