Video Incendiu uriaș în Iași. Pompierii se luptă cu flăcările izbucnite la o casă

Data publicării:
Captură de ecran 2023-08-17 085323

Un incendiu uriaș a izbucnit joi dimineață la o casă din municipiul Iași. Zeci de pompieri au fost trimiși la intervenție.

Echipajele de pompieri intervin la fața locului pentru a nu lăsa flăcările să se răspândească și la casele apropiate. Locuința unde a izbucnit focul nu mai poate fi salvată, flăcările au cuprins-o în totalitate.

În interiorul ei se aflau trei adulți care au reușit să iasă la timp. Alte două persoane, din locuința învecinată, au ieșit și s-au salvat atunci când au văzut flăcările.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical pentru orice eventualitate.

Nu se știu deocamdată cauzele incendiului. Din primele date, flăcările au izbucnit din balconul locuinței.

Anunțul ISU Iași

”Incendiu produs în balconul unei case de locuit, în municipiul Iasi, str. Cireşica nr. 2. La locul solicitării acţionează 3 autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor calificat”, anunţă, joi dimineaţă, ISU Iaşi.

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit.

Forţele şi mijloacele de intervenţie sunt suplimentate cu o autoplatformă pentru salvări de la înălţime şi două echipaje de stingere.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri