Ion Iliescu rămâne în continuare internat la Spitalul Elias. Care este starea fostului președinte

Data publicării:
170316_ION_ILIESCU_PG_REVOLUTIE_03INQUAM_PHOTOS_Liviu_Florin_Albei_
Foto: Inquam Photos / Lviu Florin Albei

Evoluția stării de sănătate a fostului președinte Ion Iliescu este una ușor favorabilă, dar va rămâne în continuare internat la spitalul Elias din Capitală din cauza problemelor cardiace, au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Vă rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost supus la Elias unor controale amănunțite.

Ion Iliescu a fost internat vineri la Elias,  după ce fostul președinte a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le care și care în prezent s-au acutizat.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, dar atunci fostul șef de stat nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri