Jandarm de 42 de ani, care a participat la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, mort de Covid. Nu avea alte probleme de sănătate

Data actualizării: Data publicării:
Jandarm de 42 de ani, care a participat la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, a murit de Covid
Jandarm de 42 de ani, care a participat la misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, a murit de Covid FOTO: Facebook/ Jandarmeria Suceava

Un fost jandarm din Suceava a murit în prima zi a anului, la doar 42 de ani, din cauza Covid 19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul Sars-Cov-2 la jumătatea lunii decembrie, iar după câteva zile de la confirmare, pe 19 decembrie, a fost internat în secția ATI.

Bărbatul nu avea alte comorbidități, însă saturația de oxigen îi scăzuse mult, având nevoie de ventilație manuală, potrivit Monitorul de Suceava. După internare, starea sa s-a înrăutățit constant, iar pe data de 1 ianuarie a murit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anul 2021 a început cu o veste foarte tristă. În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a încetat din viaţă, la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de COVID-19. Neculai Prostire a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, pe data de 19 decembrie, a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia ATI, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidităţi”, a scris Jandarmeria Suceava într-un mesaj pe Facebook.

Din anul 2004 până în anul 2012, bărbatul şi-a desfăşurat activitatea în domeniul ordinii şi siguranţei publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Fălticeni.

În perioada decembrie 2010- iunie 2011 a participat la misiunea internaţională de menţinere a păcii în provincia Kosovo.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri