Adrian Năstase împlineşte 64 de ani. Fostul premier, vizitat de familie la Penitenciarul Jilava

Data publicării:
Adrian Nastase condamnare in dosarul Zambaccian 6 ianuarie 2014-Mediafax Foto-Octav Ganea-2

Actualizare 12:00: Adrian Năstase a primit o felicitare în care erau câteva lumânări. Andrei Năstase a mai spus că poate cea mai mare surpriză pentru tatăl său este că Mihnea, fiul cel mic din familia Năstase, a absolvit o universitate de renume din Franța în urmă cu câteva zile.

Cred că cel mai important este să îi multumim tatălui nostru, vorbesc de mine și de Mihnea, pentru felul în care ne-a crescut, educația pe care ne-a dat-o. Sperăm ca marți să primim o veste bună și după aceea tata să se întoarcă cât mai repede acasă și să servim cu toții, acasă, tortul”, a spus Andrei, fiul cel mai al lui Adrian Năstase.


Familia fostului premier urmează să-l viziteze pe Adrian Năstase în închisoare. Andrei Năstase a anunțat în urmă cu câteva zile despre acest lucru, atunci când și-a văzut tatăl la Curtea de Apel, când Adrian Năstase a fost adus în fața judecătorilor pentru înfățișarea legată de un spor de pedeapsă pe care îl cer procurorii DNA.

Andrei Năstase a spus atunci că regretă faptul că tatăl său celebrează această zi după gratii.

De altfel, Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase, a declarat vineri că fostul premier a mai scris o carte în închisoare și, pe lângă aceasta, mai are în lucru încă una. 

Fostul prim-ministru a fost condamnat de două ori la închisoare cu executare, în dosarele „Zambaccian” și „Trofeul Calității”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri