Ciolacu, după achitarea lui Zgonea: „Justiția a făcut dreptate. Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali”

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Cioalcu, președintele PSD, vorbeste la microfon
Marcel Cioalcu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos / George Calin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat la achitarea fostului șef al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, într-un dosar în care era acuzat de trafic de influență. Ciolacu spune că „Justiția a făcut dreptate” și că Zgonea este „un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri”.

„Justiția a făcut azi dreptate pentru Valeriu Zgonea! Știu că nimeni nu îi poate da înapoi timpul pierdut, sănătatea și suferința îndurate în acești cinci ani de calvar, dar mă bucur că până la urmă adevărul a ieșit la lumină!

Vali Zgonea este un om bun, un social-democrat adevărat, care nu a meritat toate aceste lucruri!

Astăzi a ieșit din nou soarele, Vali!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților, a fost achitat, vineri, în dosarul în care era acuzat de trafic de influență - acuzația DNA era că a intervenit pentru numirea fiicei unui consilier județean în Buzău într-o funcție publică importantă.

Iniţial, instanţa de fond - Tribunalul Bucureşti - îl condamnase, în februarie 2020, pe Valeriu Zgonea la trei ani de închisoare cu executare, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a admis, vineri, apelul şi a dispus achitarea lui, decizia fiind definitivă.

Valeriu Zgonea a fost președintele Camerei Deputaților în perioada 2012-2016.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri