Dan Voiculescu, pe blog: „Cer scuze de la toţi cei atraşi, fără vină lor, în acest proces”

Data publicării:
dan voiculescu crop

Procurorii cer o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru omul de afaceri, în timp ce pedeapsa dată de prima instanţă a fost de 5 ani de închisoare cu executare. Decizia de astăzi este definitivă.

Textul integral al mesajului postat pe blog:

„Ceea ce regret cel mai mult în dosarul ICA este faptul că, oameni nevinovaţi, care toată viaţă lor au fost cinstiţi, sunt acum taraţi fără vină într-un proces politic nedrept.

Oameni precum prof. Sin Gheorghe, prof. Mencinicopschi, cenzorii Alexandru Petre, Vică Ene, că şi toţi ceilalţi, au de suferit, ei şi familiile lor, pentru că Traian Băsescu doreşte să se răzbune pe principalul sau adversar politic.

Mă bucur să constat că, în ciuda consecinţelor pe care lupta mea cu Traian Băsescu le-a avut asupra vieţii lor, aceşti oameni nu au arătat niciodată resentimente faţă de mine.

Pe de altă parte, am îndrăznit să nu cenzurez în niciun fel libertatea presei şi exerciţiul liber profesiei nobile de jurnalist.

Doresc, în acelaşi timp, să le mulţumesc jurnaliştilor de la Antena 3 pentru scrisoarea lor de suflet.

Am primit foarte multe mesaje de solidaritate. Îi asigur pe toţi că nu voi renunţă niciodată la cele 3 valori supreme care mă caracterizează: demnitate, onoare şi curaj”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri