De ce se abţine Raluca Prună să-l demită pe procurorul general

Data publicării:
nitu pruna

„Dar eu vreau să pun o întrebare, dincolo de cazul dlui Nițu, al domnului Oprea, care a făcut un lucru de apreciat – a cerut să i se ridice imunitatea: Domnul acesta procuror general, domnul Oprea, în ce situație e nevoie de urgența prezenței fizice a domniilor lor într-un loc? Pentru că asta e justificarea escortei poliției rutiere: trebuie să ajung de îndată, ca pompierii sau ca salvarea, la locul faptei, pentru că prezența mea e indispensabilă. Nu-i adevărat! Oricare dintre aceste persoane are, bănuiesc, un smartphone, un iPhone și are „phoane” de-astea cu care intră imediat în teleconferință cu oricine: cu CSAT, cu președintele, de pe drum. Deci, nu e necesară prezența fizică a persoanei respective. Cum iată, acest lucru îl spune dl Cioloș, simplu și limpede. E o chestiune de bun-simț. Mă scol mai devreme...Sigur, există restricții de protecție, asta-i altceva”, a comentat Cristian Tudor Popescu unul dintre scandalurile acestei săptămâni.

„Deplasarea cu girofar nu se justifică decât prin această idee a domnilor demnitari de a se situa deasupra prostimii mergătoare, de pildă, prin București. Altfel nu se justifică. Doar dacă are urgență, la propriu, respectivul, de incontinență urinară, de pildă. Dar se pot găsi soluții și pentru asta”, a completat jurnalistul.

Citiți și:

Raluca Prună, despre posibila revocare a lui Tiberiu Nițu: „Nu exclud nicio variantă”. Procurorul general a fost chemat la MJ
Dosarul coloanelor oficiale. Prima reacție a lui Tiberiu Nițu
Ioan Stanomir, politolog: Dl. Nițu are un vocabular bogat, dar îi lipsește un cuvânt

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri