Dragnea: Oamenii ar trebui să protesteze la Cotroceni

Data publicării:
dragnea 180128_FINAL_intalnriePSD_010_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, luni, ce mesaj are pentru protestatarii din Piaţa Victoriei, el afirmând că aceştia ar trebui să protesteze la Cotroceni, deoarece „de acolo se aşteaptă o decizie”, informează news.ro.

dragnea 180128_FINAL_intalnriePSD_010_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Liviu Dragnea / FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

„Cred că ar trebui să protesteze la Cotroceni pentru că de acolo se aşteaptă o decizie”, a răspuns Dragnea întrebat de jurnalişti ce le transmite protestatarilor. 

Câteva mii de oameni au protestat duminică seară în Piaţa Victoriei din Capitală faţă de propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi. La ora 21.00, ei au cântat Imnul naţional.

Manifestaţii de susţinere a DNA au avut loc şi în alte oraşe din ţară, între care Timişoara, Iaşi, Sibiu, Cluj-Napoca, Galaţi, Ploieşti. Oamenii au cerut demisia ministrului Justiţiei, strigând „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „Demisia” şi „DNA să vină să vă ia”.

La Iaşi, protestatarii au scandat „Tudorele, eşti un laş, nu vrem să mai vii în Iaşi” şi au plecat într-un marş pe străzile oraşului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri