Frații Mararu, aduși la audieri la Poliția Capitalei

Data publicării:
mararu

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu au fost aduși la audieri la Poliția Capitalei. Cei doi sunt acuzați că l-ar fi plătit pe Vitalie Proca să îl omoare pe Dumitru „Puiu” Mironescu.

 

Update 14:05 Fraţii Mararu, temuţii interlopi din Piatra Neamţ, vor fi trimişi în judecată astăzi pentru infracţiuni de crimă organizată. Astăzi au fost aduşi la Parchetul Capitalei, unde procurorii le-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. Probabil, în cursul săptămânii viitoare, dosarul va fi trimis în instanță.


Bogdan şi Răzvan Mararu au fost arestaţi preventiv în 13 februarie, în urma unei hotărâri a Tribunalului Bucureşti, la propunerea procurorilor. Decizia a fost atacată cu recurs, acesta fiind respins, în 5 martie, de Curtea de Apel Bucureşti.

Cei doi sunt acuzaţi că, în toamna anului trecut, l-au pus pe Vitalie Proca să-l ucidă pe Ioan Dumitru Mironescu, pentru a se răzbuna. Aceştia i-au dat lui Proca un autoturism marca Audi A6, folosit la comiterea faptei, i-au plătit o sumă de bani şi i-au oferit elementele necesare pentru identificarea lui Puiu Mironescu, ţinând permanent legătura cu acesta, prin intermediari, înainte şi după comiterea faptei.

În 26 noiembrie 2012, pe o stradă din cartierul Vitan din Capitală, Vitalie Proca l-a împuşcat în cap şi în piept, cu un automat Kalaşnikov şi un pistol Makarov, pe Răzvan Isăilă, în vârstă de 26 de ani, pe care l-a confundat cu Puiu Mironescu. Isăilă a fost dus atunci la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost salvat după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri