INTERCEPTĂRI. Ameninţările şefului PSD Satu Mare: "N-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu, valea!"

Data publicării:
MIRCEA GOVOR PSD MM

În campania electorală din noiembrie 2014, preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor i-a convocat pe primarii, consilierii, directorii de deconcentrate sau de şcoli din judeţ. Potrivit unor înregistrări publicate în presă, Mircea Covor i-a ameninţat pe membrii de partid.

Mircea Govor, preşedinte PSD Satu Mare: „Să-i ia mama dracului pe toţi, că n-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu. Deci am nevoie de cei cu care pot face treabă, restul valea. Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul". (Sursă: www.gandul.info)

Cei care nu ar fi obţinut rezultatul dorit riscau să piardă finanţarea din partea Consiliului Judeţean şi chiar funcţia

Mircea Govor, preşedinte PSD Satu Mare: „Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. (...) Staţi şi muriţi, asta e viaţa. Deja nu se mai poate. (...) Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat". (Sursă: www.gandul.info)

Mircea Govor le-a spus celor convocaţi la şedinţă şi cum trebuie îndrumaţi alegătorii în ziua votului.

Mircea Govor, preşedinte PSD Satu Mare: „Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secţie de votare vreau să văd doi oameni în faţa secţiei de votare, din care să fie consilieri locali, (...) să fie directori/profesori de şcoli, să fie poştaşul din sat, să fie reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare. (...) În faţa secţiei de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine aţi venit, vă aşteptăm să veniti să fiţi de partea noastră şi la revedere". (Sursă: www.gandul.info)

Social-democratul s-a apărat atunci în direct la Digi24.

Mircea Govor, preşedinte PSD Satu Mare: „Toţi colegii noştri care participă la şedinţele Biroului Executiv Judeţean sunt colegii noştri de partid. Cei care vor să facă politică şi sunt înregimentaţi politic, trebuie să respecte sarcinile de partid. Că sunt directori sau că sunt oameni simpli, că sunt ce or fi, cine nu îşi face treaba, poate să plece şi să nu rămână în partid.”

Mircea Govor ar fi intervenit pe lângă persoane din conducerea ANAF pentru a-şi numi apropiaţii în funcţii de conducere sau de execuţie. Astfel, el ar fi obţinut favorizarea firmelor conduse de familia sa. Intervenţile au fost făcute prin intermediul deputatului PSD Andrei Dolineaschi. În acest dosar a fost audiat şi preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a ajuns în această dimineață la DNA Oradea pentru a fi audiat în dosarul lui Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, în calitate de martor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri