Video Noi percheziții la clanurile interlope. Polițiștii au tras cu arma după un suspect care a încercat să fugă

Data actualizării: Data publicării:
arme-gasite-perchezitii-clanuri-interlope-17-septembrie-2020

37 de percheziții au loc joi dimineață la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman. Unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar polițiștii au tras un foc de armă. Potrivit informațiilor Digi24.ro, descinderile au loc la clanul „Sadoveanu”, care i-ar fi amenințat pe membrii unui clan din Roșiorii de Vede.

Poliția Română efectuează în această dimineață 37 de percheziții domiciliare pentru „combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale”.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, delapidare, tăinuire, furt din locuințe, șantaj, amenințare și tulburarea odinii și liniștii publice.

„Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice”, precizează Poliția Română.

În timpul perchezițiilor, anchetatorii au găsit mai multe arme albe și un pistol. Acestea vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri