Reacţia Preşedinţiei. Iohannis o susţine în continuare pe Kovesi

Data actualizării: Data publicării:
iohannis

Preşedinţia a transmis un punct de vedere după declaraţia lui Tudorel Toader şi arată că preşedintele Klaus Iohannis îşi menţine punctul de vedere privind activitatea DNA şi a conducerii direcţiei.

„Referitor la Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, prezentat joi, 22 februarie a.c., de către ministrul Justiției, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a Ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate.

În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept”, a comunicat Preşedinţia.

Citiţi şi:

Iohannis: Nu văd motive de revocare a Codruţei Kovesi. M-ar surprinde să apară peste noapte

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri