Valeriu Gheorghiță vaccinează și la maratonul de la Craiova

Data actualizării: Data publicării:
Valeriu Gheorghiță administrează vaccin anti-COVID în timpul maratonului de vaccinare din Craiova.
Valeriu Gheorghiță administrează vaccin anti-Covid. Foto: Facebook/ Ro Vaccinare

După Timișoara și București, astăzi a fost demarat maratonul de vaccinare și la Craiova. Timp de 8 zile, pe stadionul Ion Oblemenco din oraș se va vaccina non-stop sub deviza „Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!”. Acolo a ajuns și coordonatorul campaniei de imunizare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, care i-a vaccinat pe doritori.

„Cred că nu trebuie să vorbim în cifre. Este important să înțelegem că fiecare persoană care se vaccinează este o persoană protejată, care la rândul ei îi protejează pe cei din jur. Acesta este mesajul, nu trebuie să ne propunem o țintă. Trebuie să asigurăm vaccinarea a cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt pentru a avea o șansă cât se poate de reală de a reveni la normalitate.

Pentru că revenirea la normalitate, în opinia noastră, este mai degrabă o certitudine decât o simplă speranță și vedem că din punct de vedere al epidemiei, lucrurile stau cât se poate de bine. Sperăm să consolidăm această evoluție favorabilă și prin vaccinare putem asigura această consolidare”, a spus Gheorghiță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În primele ore de la deschiderea maratonului au fost vaccinate 150 de persoane.

Timp de 8 zile, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, voluntarii sunt pregătiți să administreze vaccinuri 24 de ore din 24.

Sunt 10 fluxuri de vaccinare, toate cu vaccinul produs de Pfizer/ BioNTech.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri