„Ne veți lipsi în toamnă”. Mesajul emoționant postat de facultatea unde studiau tinerii uciși în accidentul din 2 Mai

Data publicării:
masina implicata in accident rutier inconjurata de politisti
Accident mortal provocat de un tânăr șofer care luase droguri. Foto: editiadesud.ro

Facultatea de Geografie de la Universitatea din București, acolo unde studiau cei doi tineri care au fost uciși de un șofer drogat pe o stradă din 2 Mai, a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. „Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere,” se arată în mesajul postat pe rețeaua socială.

„Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere. Profesorii și studenții Facultății de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii și colegii celor doi studenți care au pierit ieri dimineață într-un cumplit accident. Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, ne veți lipsi în toamnă. Sincere condoleanțe familiilor Dragomir și Olariu! Suntem alături de dumneavoastră. Le dorim însănătoșire grabnică studenților ce sunt acum în îngrijirea medicilor! Multă putere vouă, celor ce ați trecut prin această încercare absolut nedreaptă!” este mesajul postat de Facultatea de Geografie din București.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Doi tineri au murit, sâmbătă dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. 

Şoferul în vârstă de 19 ani a fost omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, de Judecătoria Mangalia. Decizia nu este definitivă.

Tânărul şofer este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Imediat după accident, şoferul a fugit, fiind găsit în Vama Veche. Testele rapide făcute pentru detectarea substanţelor stupefiante au arătat că el consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină. În accident, o tânăra de 20 de ani şi un tânăr de 20 de ani au murit pe loc, iar alţi trei tineri, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste de 19 şi 20 de ani, au fost răniţi.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri