Lista străzilor care vor deveni șantiere timp de șase luni. Nicușor Dan anunță că se vor face reparații în toate cele șase sectoare

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan face declaratii
Nicuşor Dan, primarul Capitalei. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul Nicușor Dan a scris pe Facebook că „a fost demarat un amplu proces de reparații a străzilor din toate cele șase sectoare” ale Capitalei. El a adăugat că „încă de săptămâna trecută, Administrația Străzilor București a început lucrările de reparații la carosabil și pe trotuare”.

„Am demarat un amplu proces de reparații a străzilor din toate cele șase sectoare ale Capitalei. Încă de săptămâna trecută, Administrația Străzilor București a început lucrările de reparații la carosabil și pe trotuare. Astfel, timp de șase luni, se va interveni pe 78 de artere din București, printre care Șoseaua Pipera, Șoseaua Fundeni, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Mihai Bravu, Bd. Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenței, Bd. Timișoara”, a mai explicat edilul.

Nicușor Dan a mai adăugat că sunt reparate trotuarele aferente unui număr de 24 de străzi și bulevarde.

„În aceeași perioadă, se trasează marcaje rutiere pe 50 de artere intens circulate precum Șoseaua Kiseleff, Bd. Aviatorilor, Bd. Charles de Gaulle, Calea Floreasca, Bd. Mihai Bravu, Șoseaua Grozăvești, Splaiul Independenței, Bd. Poligrafiei, Bd. Bucureștii Noi. Totodată, se trasează marcaje specifice unităților de învățământ în jurul a 24 de școli, grădinițe și licee, precum Colegiul Național Mihai Viteazu, Școala nr. 56, Școala nr. 24, Școala nr. 27, Școala nr. 139, Școala nr. 147, Șoala nr. 130, Grădinița nr. 245. În cadrul lucrărilor, se montează și indicatoare rutiere „trecere pentru pietoni” cu lămpi cu leduri și alimentate de la panou fotovoltaic care marchează trecerile pentru pietoni în 80 de locații”, a mai spus el.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri