O adolescentă s-a urcat la volan și a produs un accident soldat cu două victime, în Neamț

Data publicării:
Ambulanta-1-scaled
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

O adolescentă de 16 ani s-a urcat la volanul unei mașini și a produs un accident rutier soldat cu două victime pe DJ 209B, în comuna Borca, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce o minoră în vârstă de 16 ani, din Borca, conducea un autoturism pe DJ 209B, în afara localităţii Borca, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 ani, din judeţul Suceava, ce se deplasa din sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 58 ani şi a unei pasagere în vârstă de 57 ani, din acelaşi auto", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că autoturismul condus de minoră i-a fost încredinţat de un tânăr în vârstă de 26 ani, din Borca.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană ce nu deţine permis de conducere.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri