Video&Foto O tânără a căzut cu mașina într-o groapă, din cauza aburilor. Mărturia șoferiței

Data actualizării: Data publicării:
o masina a cazut intr-o groapa radet
O șoferiță a căzut cu mașina într-o groapă din cauza aburilor. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Incident grav în Sectorul 2 din Capitală. O șoferiță a picat cu mașina într-o groapă unde se fac lucrări la rețeaua de termoficare.

Mașina este avariată, dar, din fericire, femeia nu a pățit nimic şi cu ajutorul unor martori a reuşit să iasă din autoturism.

Groapa cu pricina, spun cei care stau în zonă, este în aceeaşi stare de la începutul lunii decembrie. Contactaţi de jurnaliştii Digi24, reprezentanţii Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti susţin că lucrarea face parte din şantierul pentru Pasajul Doamna Ghica şi că responsabilitatea asigurării siguranţei pe şantier aparţine firmei care se ocupă de lucrări.

„Veneam din dreapta, era foarte mult abur și n-am mai avut timp să pun frână. Dar am avut noroc și n-am pățit nimic. Nu era nici semnalizat, nimic. N-am avut cum să văd, pur și simplu. Nu merg de obicei pe aici”, a spus tânăra.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii au început o anchetă, vor verifica cine este responsabil de această lucrare și dacă semnalizarea a fost făcută corect astfel încât groapa să poată fi observată din timp de șoferi.

Femeia care se afla la volan a fost testată și cu aparatul etilotest și rezultatul a ieșit negativ.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri