O tânără a fost accidentată pe trecerea de pietoni de un polițist

Data publicării:
O tânărăr așteaptă să traverseze strada
Fata traversa regulamentar strada când a fost lovită de un polițist. Foto: Profimedia Images

Accidentul a avut loc joi dimineața. Tânăra, în vârstă de 21 de ani se afla deja în traversarea străzii când a fost acroșată de un șofer care nu a respectat marcajul. Agenții rutieri sosiți al fața locului au constat că autorul accidentului este coleg de-al lor, polițist, aflat în timpul liber.

Polițistul care a provocat accidentul are 36 de ani și este din localitatea Gherla. Colegii sosiți la fața locului l-au testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. 

"În cursul dimineţii (...) s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea şi transportarea unei persoane la o unitate medicală. Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de poliţist. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma evenimentului rutier a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri