Percheziții la casa lui Nuțu Cămătaru. Poliţiştii au găsit două maimuţe şi o cămilă

Data actualizării: Data publicării:
maimuta

Polițiștii bucureşteni fac percheziții la domiciliul lui Nuțu Cămătaru, în dosarul deschis după ce o maimuță a fost capturată în Sectorul 5. La percheziții au fost deja găsite alte două maimuțe și o cămilă.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflați în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizație de percheziție, pe raza aceluiași sector”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse, perchezițiile au loc la domiciliul lui Nuțu Cămătaru.

Până la acest moment, în locația respectivă au fost identificate două maimuțe și o cămilă, mai arată Poliția.

La această activitate participă și reprezentanți ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA). și și Gărzii de Mediu.

Un dosar penal in rem a fost deschis recent pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, după ce a fost capturată o maimuță în Sectorul 5 al Capitalei.

Jandarmii Capitalei au fost înștiințați,în urmă cu o săptămână, de către o femeie, în urma unui apel la 112, despre prezența unei maimuțe într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei. 

Maimuța care a hoinărit prin București, un mascul din specia MACAC, în vârstă de 3 ani, a fost dusă la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei.  Animalul va rămâne în centru aproximativ 30 de zile, timp în care îi vor fi făcute mai multe analize medicale. În paralel, se caută o grădină zoologică pentru găzduirea sa pe viitor.

Sursa: Mediafax

Redactare G. Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri