Sari la conținut

Aurelia Cristea: În PSD e dictatură

Fostul ministrul Aurelia Cristea, care a demisionat miercuri din PSD, a declarat la RFI în partid este „dictatură” de când a preluat Liviu Dragnea conducerea. De asemenea, ea a precizat că de când a demisionat este sunată de foștii ei colegi și ei îngrijorați de ce se întâmplă în Guvernul României și în PSD.  

aurelia cristea psd

„E o dictatură pe care eu nu am văzut-o în PSD în ultimii 20 de ani. Și am trăit și în perioada Adrian Năstase...Oricine va îndrăzni să ia cuvântul sau să exprime o altă opinie va fi dat afară imediat. Mai mult, au avut o asemenea procedură în ceea ce privește alegerea parlamentarilor astfel încât aceștia să fie toți trecuți prin pixul domnului Liviu Dragnea astfel încât niciunul să nu îndrăznească să spună ceva”, a spus Aurelia Cristea.

Aurelia Cristea a spus că după ce ordonanța de modificare a Codurilor penale ne putem aștepta la „orice, oricând”. 

„Colegi, care mă sună, care sunt și ei confuzi pentru că tot cei care ne-am educat copiii și am crescut respectând legea nu putem accepta ceea ce s-a întâmplat aseară. Pentru că, dacă s-a întâmplat aseară acest lucru (n.r. ordonanțele de modificare a Codului penal), oricând ne putem aștepta la orice. Oricând! Și asta v-o spune cineva care a lucrat cu ei și a văzut lipsa de respect față de lege și față de orice principiu, regulă sau cetățean. (...) Ei au făcut la ceas de noapte ceea ce sunt obișnuiți: o hoție, ca să poată fura mai departe”, a declarat fostul ministru. 

Aurelia Cristea, fost ministru în guvernul Ponta, a anunțat miercuri că demisionează din PSD, după aprobarea ordonanței de urgență pentru modificarea Codului penal.