Barna: Au fost vandalizate mașini în parcarea Parlamentului. E de neacceptat ca forțele de ordine să fie depășite de o mână de oameni

Data actualizării: Data publicării:
motiune barna_INQUAM_Photos_George_Calin
Dan Barna vorbește în Parlament. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Deputatul USR Dan Barna a declarat la Digi24 că în parcarea Parlamentului sunt vandalizate mașini și că au fost acte de distrugere, fiind vorba "despre acte de violență și de provocare mult peste limita de exprimare civică".

"E o tensiune reală provocată de liderul AUR, George Simion. Și la plen a încercat manifestări de provocare, și-a îndemnat colegii, i-a scos din bănci și i-a dus buluc peste președintele de ședința că să pună presiune.

El pretinde că ar discuta despre oprirea unei eventuale asumări de răspundere a  cabinetului pe legea certificatului verde, când ei au votat pentru abilitarea guvernului de a emite ordonanțe.

Am informații că sunt vandalizate mașini în parcare, că au fost acte de distrugere. Vedem acte de violență și de provocare mult peste limita de exprimare civică", a declarat Dan Barna.

Despre manifestările din curtea Parlamentului, Barna a spus că "este o problemă mare de capacitate a MAI de a face față unei situații previzibile și anunțate" și că "este de neacceptat că forțele de ordine care au responsabilitatea să asigure securitatea unei clădiri să fie depășite de o mână de oameni care ajung să distrugă mașini și să împingă uși".

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri