Băsescu: Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă

Data publicării:
traian-basescu-uniforma-marinar-fb
Foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă, luni, pe Liviu Dragnea, pe tema remanierii a trei miniștri. „A declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă”, spune liderul PMP.

traian-basescu-uniforma-marinar-fb
Foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

„Dragnea declanşază inutil o criza politică! Părându-i-se că are nevoie de un exerciţiu de autoritate, Dragnea a declanşat cea mai stupidă remaniere din istoria postdecembristă. O remaniere care foarte probabil nu va avea sprijinul Preşedintelui, o remaniere făcută într-o perioadă de sărbători catolice şi ortodoxe, când, foarte probabil, va fi greu să treacă rapid o reorganizare guvernamentală prin Parlament, o remaniere făcută într-o perioadă în care UDMR-ul a intrat într-un noncombat tactic”, afirmă Băsescu, pe pagina lui de Facebook.

Fostul președinte adaugă că „uite aşa, Dragnea declanşează o criză politică, obligând trei miniştri să demisioneze prematur, într-un moment nepotrivit, doar pentru a-şi reafirma puterea şi autoritatea”.

„Mare nemernic”, încheie Traian Băsescu.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri seară la Cotroceni propunerea de revocare a lui Tudorel Toader şi demisiile Rovanei Plumb şi Natieliei Intotero, precum şi propunerile de înlocuitori. Decizia schimbării lui Tudorel Toader a fost luată într-o ședință a CEx PSD, organismul de conducere al partidului, care i-a retras sprijinul politic, în timp ce Rovana Plumb și Natalia Intotero, care candidează la alegerile europarlamentare 2019, și-au dat demisiile. 

Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu.

Sursa: Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri