Băsescu: În mandatul meu nu au lipsit nici vaccinurile, nici citostaticele

Data publicării:
traian basescu

Traian Băsescu a scris, pe Facebook, că în timpul mandatului său de președinte nu au lipsit în România vaccinurile și citostaticele. Afirmația fostului șef de stat vine după ce a criticat Guvernului Grindeanu pentru lipsă de reacție privind criza vaccinurilor. 

traian basescu

Inițial, Traian Băsescu a scris o postare pe Facebook în care susținea că cei care trebuiau să gestioneze aprovizionarea cu vaccinuri şi citostatice ar trebui judecaţi pentru abuz în serviciu. Un internaut i-a reproșat fostului șef de stat că este ipocrit, relatează News.ro.

„Şi pe vremea când eraţi preşedinte.. La fel era.. Sau mai rău... Chiar n-aveţi o oglindă să vă vedeţi cât de ipocrit sunteţi?! Sunteţi toţi o apă şi un pământ, numai excroci în politica asta, mai ales a ultimilor ani...”, a scris un cititor al paginii de Facebook al fostului preşedinte.

În replică, Traian Băsescu a afirmat că, în timpul preşedinţiei sale, nu au lipsit medicamentele, admiţând însă că acesta a fost meritul guvernelor.

„Oricât îţi este de scurtă memoria, nu pot să nu-ţi amintesc faptul că în mandatul meu nu au lipsit nici vaccinurile şi nici citostaticele, dar acesta nu a fost meritul meu, ci al guvernelor. Ce-i drept, unele medicamente erau ceva mai scumpe, dar se găseau. (Atenţie la cum scrii «excroci». Dă prost să scrii ca un om fără carte, când ataci gratuit un fost preşedinte. Ai putea face un mic efort să pari a fi un om instruit)”, a răspuns fostul preşedinte.

Unui alt cititor care spusese „Traiane, te leagă ăştia curând”, Băsescu i-a răspuns cu o întrebare: ”Pe cuvântul tău de onoare?”.

În postarea sa de vineri, fostul preşedinte afirma că unele persoane vinovate de criza vaccinurilor ar trebui acuzate de abuz în serviciu şi afirma că Liviu Dragnea şi ministrul Sănătăţii au făcut pe acest subiect „declaraţii idioate”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri