C.Ivan, purtător de cuvânt PSD: Sunt tensiuni în USL din partea PNL, declarația lui C.Antonescu e un atac la V.Ponta

Data publicării:
catalin ivan crop

Crin Antonescu încearcă să se erijeze în singurul luptător din țara asta pentru independența justiției, ceea ce este total fals și incorect. USL, în sine, s-a luptat și se luptă ca justiția să iasă din ghearele lui Traian Băsescu. Nu doar Crin Antonescu, și Victor Ponta și toți ceilalți care suntem parte a USL”, a declarat Cătălin Ivan, purtător de cuvânt al PSD.

Acesta a apreciat că „este total incorect ce face Crin Antonescu”, iar că liderul liberalilor știe că „de când s-a înființat USL nimeni din PSD nu a încercat vreo secundă să politizeze justiția”.

Cătălin Ivan a mai spus că declarațiile de astăzi ale lui Crin Antonescu reprezintă „un atac clar la PSD”.

Din moment ce îl pui pe Victor Ponta în aceeași barcă cu Traian Băsescu, este un atac foarte clar la adresa partenerului de alianță și automat la adresa partidului pe care îl conduce”, a menționat purtătorul de cuvânt al Partidului Socialist Democrat.

El a adăugat că „astfel de declarații și conferințe de presă făcute pe negândite” pun USL într-o situație sensibilă. Totodată, Cătălin Ivan a apreciat că tensiunile din alianță vin din partea PNL, dar că nu înțelege cauza acestor tensiuni.

Crin Antonescu a declarat vineri că ceea ce a făcut șeful Executivului, Victor Ponta, în scandalul legat de procurorul Lucian Papici, este „inacceptabil”. El s-a substituit procurorului general, a explicat copreședintele USL. În egală măsură, președintele Senatului a condamnat și atitudinea lui Traian Băsescu, pe care a calificat-o „la fel de inacceptabilă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri