C. T. Popescu: Urmează referendumul anti-avort pentru că scade populația României

Data actualizării: Data publicării:
cristian tudor popescu ctp digi24

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu prezintă un scenariu al unui posibil referendum care ar putea avea loc în România. El spune că urmează legea anti-avort, după cum s-a întâmplat și în Polonia.

„Legea anti-avort o să urmeze. E foarte logic. După ce o sa țină - dacă o să țină chestia cu referendumul ăsta - apoi urmează un referendum pentru legea anti-avort pentru că scade populația României.

E adevărat, scade pentru că-i pierdem pentru că pleacă din țara lui Dragnea, că nu vor să facă copii în această țară.

O să facă un referendum anti-avort. În Polonia s-a rezolvat, o sa se rezolve și la noi. Vezi acolo cum sunt neoameni aia care nu au copii, cum zicea doamna Firea de Iohannis „ce e ăsta om dacă nu are copii”. Asta a fost o primă mostra”, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a comentat și prestația premierului Viorica Dăncilă, în Parlamentul European, de miercuri. Premierul a îmbinat grotescul cu absurdul, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul se declară jenat de prestația tuturor europarlamentarilor români, care au dat impresia că reprezintă „neamul prost” al Europei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri