Sari la conținut

Ce spune Dragnea despre noul proiect politic al lui Ponta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a dorit să comenteze deocamdată lansarea de către Victor Ponta a unui nou proiect politic, spunând că nu vrea să-i tulbure această iniţiativă şi nu crede că vor exista parlamentari social-democraţi care să-l urmeze pe fostul premier şi preşedinte, relatează News.ro.

Dragnea a fost întrebat, sâmbătă seară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, ce părere are despre anunţul lui Victor Ponta de a lansa un nou proiect politic.

„Nu vreau să comentez acum, sincer, dar asta nu înseamnă că nu o să comentez. Nici nu vreau să-i tulbur lansarea noului proiect politic”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă vor fi parlamentari social-democraţi care se vor alătura lui Victor Ponta, liderul PSD a răspuns: „Se pare că nu, din ce am înţeles eu. Acuma nu ştiu câţi o să ne regăsim mâine acolo”. 

Fostul lider PSD Victor Ponta anunţă duminică un nou proiect politic alături de Sorin Câmpeanu şi de Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România, la al cărui sediu este programată de altfel şi conferinţa de presă.

„E momentul! Mâine alături de Daniel şi Sorin pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro România". E momentul să oprim criticatul si comentatul de pe margine - intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această "Mlaştină" care ne conduce acum!”, a scris Ponta sâmbătă pe Facebook.