Ciolacu: Firea a fost suspendată din funcțiile de conducere. Ce spune șeful PSD despre candidatura ei la Primăria Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. Foto: INQUAM Photos/ Ilona Andrei

Premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni după ședința conducerii de partid, despre susținerea Gabrielei Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei, că „la momentul respectiv o să vorbim despre acest lucru”. Purtătorul de cuvânt al formațiunii politice, Lucian Romașcanu, a afirmat că „nu excludem nimic, lucrurile sunt în dinamică”. 

Șeful PSD a precizat că Gabriela Firea este suspendată din funcțiile de conducere din partid „până în momentul în care se lămuresc toate lucrurile”. 

Despre susținerea Gabrielei Firea la o nouă candidatură pentru Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: „De multe ori v-am spus că în acest moment nu avem alegeri locale, nici generale, nici europarlamentare. Sunt ferm convins că la momentul respectiv o să vorbim despre acest lucru”. 

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat luni, despre candidatura acesteia, că partidul nu exclude nimic şi că lucrurile sunt în dinamică. 

„Nu excludem nimic, lucrurile sunt în dinamică şi, aşa cum v-a spus şi domnul preşedinte, mai avem un an şi două luni până la alegerile locale, în politică şi o săptămână este foarte mult”, a spus Romașcanu, potrivit News.ro.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri