Ciolacu îi cere lui Burduja să verifice prețurile la gaze: Unii furnizori le-au crescut nejustificat când în toată Europa au scăzut

Data actualizării: Data publicării:
sebastian burduja
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Energiei Sebastian Burduja să verifice prețurile la gaze în contextul în care unii furnizori le-au crescut nejustificat. El a spus că speră că și ANRE se va sesiza.. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Energiei Sebastian Burduja să verifice prețurile la gaze, în contextul în care unii furnizori le-au crescut "nejustificat". El a spus că speră că și "ANRE se va sesiza".

"Apropo de energie și de faptul că a venit cu adevărat iarna, astăzi alocăm sumele necesare în vederea bunei funcționări a serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

În paralel, îi cer domnului ministru al Energiei, Sebastian Burduja, să se uite cu atenție la ceea ce se întâmplă în privința prețului la gaze.

Am văzut că au apărut situații de furnizori care au crescut nefundamentat prețurile, de vreme ce în toată Europa acestea au scăzut. E drept că nu se resimt în facturile populației, unde există plafonare, dar aceste firme vin apoi la stat ca să le decontăm noi diferența față de prețul plafonat.

Vă rog să verificați situația. Sper că și ANRE se va sesiza", a declarat Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri