Ciucă: Sunt profund îndurerat de tragicul sfârșit al militarilor români care au pierit în această seară

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Ciucă cu mască de protecție.
„Sunt profund îndurerat de tragicul sfârșit al militarilor români care au pierit în această seară, în Dobrogea”, scrie Nicolae Ciucă pe Facebook. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

„Sunt profund îndurerat de tragicul sfârșit al militarilor români care au pierit în această seară, în Dobrogea”, scrie Nicolae Ciucă pe Facebook. „ Vom păstra vie memoria celor căzuți în misiunile de apărare a României”, adaugă premierul.

„Sunt profund îndurerat de tragicul sfârșit al militarilor români care au pierit în această seară, în Dobrogea. Sunt alături de familiile îndoliate, cărora le transmit întreaga mea compasiune și condoleanțe pentru pierderea suferită. Vom păstra vie memoria celor căzuți în misiunile de apărare a României, care și-au pus datoria față de țară înaintea propriei vieți. Dumnezeu să îi aibă în paza Sa!”

Un avion MiG-21 al aviaţiei române s-a prăbușit după ce a decolat miercuri seara de la baza Mihail Kogălniceanu într-o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei.

Același lucru s-a întâmplat cu elicopterul IAR 330-Puma care a decolat pentru o misiune de căutare-salvare după părbușirea aeronavei Mig 21 LanceR. Toate cele 7 persoane care se aflau la bord au murit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri