Codrin Ștefănescu, după declarațiile ministrului Justiției: Eu sper că situația va avea un happy-end în Parlament

Data actualizării: Data publicării:
Codrin Stefanescu PSD

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că se așteaptă ca ministrul Justiției, Tudorel Toader, să facă „ce trebuie” săptămâna viitoare, la prezentarea raportului în Parlament privind activitatea Direcției Naționale Anticorupție.

CITEȘTE ȘI: De ce nu cere Toader revocarea lui Kovesi

„Toată ţara aşteptă nişte concluzii ferme şi corecte, după toate mizeriile şi abuzurile, toată România aştepta ceva şi s-a amânat. Eu sper că va avea un happy-end în Parlament. Suntem puşi în situaţia de a spera ca săptămâna viitoare va face ce trebuie”, a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Codrin Ștefănescu a declarat, imediat după înregistrările apărute în presă, că „noi tot aşteptăm şi toată România aşteaptă- eu acum împărtăşesc opinia Adinei Anghelescu, adică se întoarce din Japonia şi are două variante: ia nişte măsuri foarte radicale, legale şi concrete sau îşi pune mandatul pe masă şi spune că nu poată să facă nimic. Este infernal ce vorbesc românii, este un tsunami”.

Afirmațiile secretarului general-adjunct al PSD au fost criticate de liderul PSD Liviu Dragnea, care a declarat că Ștefănescu „vorbește cam mult și cam rău pentru poziția pe care o are în partid”.

Citiţi şi: De ce nu cere Toader revocarea lui Kovesi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri