Cum îi răspunde Barna lui Cioloș pentru clipul în care îl trolează: A încercat să devină și el viral. Și tehnocrații sunt oameni

Data actualizării: Data publicării:
Dacian Ciiolos scrie la laptop şi chiar apasă tastele
Foto: captură Facebook/Dacian Cioloş

Dan Barna s-a referit joi, în direct la Digi24, la videoclipul în care Dacian Cioloș pare că îl trolează. În momentul în care Dacian Cioloş este filmat în timp ce lucrează la laptop, acesta declară: „Acum, eu chiar bat la taste, eu chiar scriu pe bune”, cu referire la un clip în care Dan Barna este surprins în timp ce lucrează la calculator, fără a atinge, în realitate tastatura. „Pare ca a incercat să devină și el viral”, a glumit liderul USR.

„Este o glumă continuată. Faptul că Dacian mai face astfel de glumițe este un lucru bun. Și tehnocrații sunt oameni. Am avut o discuție cu Dacian în care râdeam cum momentul pe care l-am creat a devenit viral. Pare că a încercat să devină și el viral. Este savoarea unui dialog politic”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR a susține că relația cu PLUS este una bună și că între cele două partide sunt în continuare discuții despre o fuziune. Dan Barna ar vrea ca fuziunea să aibă loc înaintea alegerilor locale.

„Sunt trei variante: fuziune înainte de alegerile locale, între locale și parlamentare, sau după alegeri. Eu cred ca fuziunea ar fi buna acum inainte de alegeri pentru a da incredere și un anumit mesaj electortului”, a mai declarat Barna.

Discuția despre fuziune are loc și în contextul în care cele două partide, USR și PLUS, își doresc ca după alegerile parlamentare să intre la guvernare alături de PNL.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri