Dacian Cioloș, despre vizita lui Iohannis în SUA: „Un nou început”

Data publicării:
dacian ciolos gov ro

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA este un nou început pentru România, pentru că ţara și-a asumat prin vocea preşedintelui valori pe care construiește bunăstare.

dacian ciolos gov ro
Foto: gov.ro

Într-un comentariu pe Facebook, Dacian Cioloş îl felicită pe Klaus Iohannis pentru rezultatul vizitei în Statele Unite. În acelaşi timp, fostul premier îi critică pe cei care se încăpățânează să aibă propria interpretare a luptei anticorupție prin tentativele de a schimba legislatia anticorupţie.

România este relevantă în lume prin cei care construiesc și care susțin valori. Președintele Iohannis a demonstrat asta și prin recenta vizită în SUA. Sunt convins că este un nou început, pentru acea Românie care merge înainte și care este ascultată în lume, pentru că își asumă cu hotărâre valori pe care construiește bunăstare”, a scris Dacian Cioloș.

Sper că aceia care se încăpățânează să aibă propria interpretare a anticorupției, inventând "praguri", să se gândească de două ori înainte să o ia pe acea cale”, a adăugat fostul premier.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri