Daniel Zamfir îi atacă pe liberali: Să lăsăm vânzoleala cu comasarea și să ne măsurăm în alegeri!

Data publicării:
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Parlamentarul PSD Daniel Zamfir lansează un atac la partenerii din coaliție și le transmite să „lase vânzoleala cu comasarea” alegerilor. El adaugă că primele alegeri vor fi „un moment al adevărului”.

„Să ne măsurăm forțele în alegeri, dragilor! După ce au insistat cu ceru' și pământu' să comasăm alegerile europarlamentare cu locale, să nu iasă pe locul 3 sau chiar 4, colegii de la guvernare de la PNL, plini de ambâț și elan electoral se jură că nu vor candida cu noi pe liste comune și nici nu vor susține vreodată vreun candidat PSD. De ce le-am fi cerut asta când ei spun de vreun an de zile că vor avea propriul candidat și vor și câștiga alegerile.”, a scris Zamfir pe Facebook.

„Chiar ar fi fost o lipsă de respect să ceri cuiva care e convins că va câștiga să-ți lase ție locul. Așadar, dragi parteneri de guvernare, să lăsăm vânzoleala cu comasarea și să ne măsurăm în alegeri!

Va asigurăm că vrem să guvernăm în continuare împreună, dar cred că primele alegeri e (sic!) și un moment al adevărului”, a continuat Zamfir, care a fost liberal înainte de a trece la PSD.

„Să ne măsurăm forțele în alegeri și să vedem după ce mai rămâne din elanul de acum. Haideți, prin voi înșivă!”, a încheiat el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri