Video Diana Șoșoacă insultă persoanele homosexuale în Senat. Scandal cu senatorii USR

Data actualizării: Data publicării:
diana sosoaca arata cu degetul in senat
Diana Șoșoacă le-a reproșat membrilor USR că susțin vaccinarea, deși nu se pricep decât la minoritățile sexuale, pentru care a folosit un apelativ degradant. Foto: captură video

Scandal în Parlament între Diana Șoșoacă și parlamentarii USR. Tonul a fost dat de senatoarea cunoscută deja pentru atitudinea agresivă și limbajul injurios. De această dată, ea le-a reproșat membrilor USR că susțin vaccinarea, deși nu se pricep decât la minoritățile sexuale, pentru care a folosit un apelativ degradant. Schimburile de replici s-au transformat într-un adevărat circ la tribuna Senatului.

 

Diana Șoșoacă, senator: „Voi USR sunteți cei care ați solicitat obligativitatea vaccinării”.

Președintele de ședință: „Doamna Șoșoacă, vă rog să continuați și să sintetizați în același timp”.

Diana Șoșoacă, senator: „Corect, așa e. Ce să vorbești cu ăștia care habar n-au nimic, decât de h*****i”.

Ambrozie-Irineu Darău, senator USR: „Nu mai putem accepta de la microfonul Senatului nici fake-news, nici minciuni, nici linia directă cu Putin și așa mai departe. Mințiți, mințiți, mințiți”.

Diana Șoșoacă, senator: „Îmi spui tu mie să nu vorbesc? Articolul 30, libertatea de exprimare și opinie. Cum îți permiți tu să-mi spui mie să tac?”.

Ambrozie-Irineu Darău, senator USR: „Solicit din nou partidelor, conducerii Senatului să facem cordon sanitar împotriva acestui fenomen care nu are ce căuta în Parlamentul României”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri