Doi ani de război în Ucraina. Ciolacu: Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii

Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu.
Premierul Marcel Ciolacu. Foto: Profimedia

România acţionează în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste, transmite premierul Marcel Ciolacu, la împlinirea a doi ani de la declanşarea războiului Rusiei în Ucraina.

„Comemorăm astăzi 2 ani de război de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste. Împreună cu echipa mea de la Guvern vom continua să lucrăm aplicat pentru o relaţie bilaterală solidă cu Ucraina”, a scris Ciolacu pe X, potrivit News.ro.

Conflictul din Ucraina intră, în 24 februarie, în cel de-al treilea an. În acest timp, zeci de mii de oameni au murit, alte câteva milioane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele şi să ia calea pribegiei, în timp ce oraşele sunt transformate în ruine, pe măsură ce înaintează trupele ruse. Iar după doi ani, războiul nu dă semne că se va încheia.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri