Dolj. Elena Udrea a fost nemulțumită de participarea redusă la prezentarea moțiunii

Data publicării:
elena 20udrea 20digi-54401

Udrea a fost deranjată de faptul că la prezentarea moţiunii, care a avut loc marţi, au venit doar câţiva delegaţi, ea arătându-şi nemulţumirea încă de la intrarea în sală, când a văzut că unii membri de partid nu erau hotărâţi dacă să participe sau nu la întâlnire, relatează Mediafax.

„Lăsaţi-i să intre, că doar nu am venit aici să vorbesc la treipersoane. La PDL Dolj nu s-a auzit de comportament democratic?", le-a pus Udrea organizatorilor.

Mai mult, Udrea, care candidează la preşedinţia partidului, s-a arătat deranjată şi pentru că liderii PDL Dolj i-ar fi exclus din partid pe membrii organizaţiei locale din Ţuglui pe motiv că ar fi afişat un banner cu ea.

„Ceea ce văd că se întâmplă la Dolj mă îngrijorează, cu atât mai mult acum cu cât fiecăruia dintre noi trebuie să îi pese de ceea ce se întâmplă în partid. Nu mă aşteptam la o întâlnire care să semene cu celelalte din ţară, pentru că semnalele pe care le-am primit de la conducerea organizaţiei de Dolj au fost foarte clare. Ceea ce se întâmplă în această organizaţie înschimbeste profund nedemocratic şi, dacă aşa vede conducerea partidului viitorul PDL, atunci este tragic”, a spus ea.

„Ştiu că de la Dolj s-au dat semnale clare că cine nu este cu conducerea este împotriva partidului. Tipul acesta de optică, de viziune va face din PDL un partid de buzunar, cu siguranţă. (…) La Dolj au fost daţi afară cei care o susţin pe ElElena UdreaSigur, cu scuza că au luat scor mic în alegeri. Păi de ce nu i-aţi sancţionat după alegeri? De ce au fost sancţionaţi după ce au afişat la Ţuglui un banner cu Elena Udrea?" a declarat Elena Udrea.

La prezentarea moţiunii, primarul PDL al comunei Mischii,Gheorghe Popa, secretar al PDL Dolj, i-a spus, Elenei Udrea că este unul dintre fanii săi, dar că îl votează peVasile Blaga, reproşându-i că atunci când a fost la guvernare a făcut „nişte greşeli elementare".

„Sunt fan Elena Udrea. La mine în birou am poze cu dumneavoastră şi cu preşedintele Băsescu şi nu am cu Blaga. Dar la momentul actual sunt pentru Blaga. De ce? Pentru că dumneavoastră cât aţi fost la guvernare aţi făcut nişte greşeli elementare. În PDL Dolj este democraţie, suntem 29 de primari şi nimeni nu ne spune ce să votăm. Unii primari de-ai noştri au pierdut alegerile din iunie pentru că Guvernul a picat înainte de alegerile locale. De ce aveţi impresia că Dolj nu este cu dumneavoastră? Pentru că plecaţi urechea numai către una sau douăpersoane. Şi nu este corect, pentru că de cealaltă parte sunt zeci de persoane care spun altceva. Şi ar trebui să veniţi la faţa locului şi să vedeţi care este realitatea", i-a spus Popa Elenei Udrea.

Ani Gheorghe, fost consilier local în CL Craiova, i-a reproşat Elenei Udrea că fostul primar al CraioveiAntonie Solomona fost adus în PDL de către soţul său, Dorin Cocoş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri