Emil Boc a semnat lista de susţinere a Elenei Udrea

Data publicării:
boc

 

"Am semnat pe lista susţinătorilor doamnei Udrea în vederea alegerilor prezidenţiale, mi-am adăugat numele pe lista susţinătorilor, pe această listă am semnat primul. De ce? Un argument este că Elena Udrea susţine ca model economic creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, spre deosebire de ceea ce susţine Ponta, ca tot ceea ce se întâmplă în economie să fie bazat pe consum şi pomeni electorale. Viziunea promovată de Elena Udrea se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şi economie", a spus Boc.

Potrivit acestuia, sunt două modele mari de creştere economică, "unul socialist, social-democrat cu accente populiste, promovat deVictor Ponta", care a fost patentat de Călin Popescu Tăriceanu şi care se bazează pe consum şi pomeni electorale, şi unul "sănătos", pe care l-a promovat împreună cu preşedintele României şi Guvernul pe care l-a reprezentat.

"Ministerul care a promovat cele mai multe investiţii a fost cel al Dezvoltării, când ministru era Elena Udrea. O susţin pe Elena Udrea pentru că a înţeles că doar prin investiţii şi locuri de muncă poate să aducă prosperitate pentru români. O cunosc, ştiu ce a făcut în Guvern, a pus pe prim plan dezvoltarea şi modernizarea ţării şi cred că şi în cea mai înaltă demnitate a statului va avea forţa să ţină România pe această linie, a investiţiilor şi locurilor de muncă", a mai spus Boc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri