„Eu sunt Gigi Becali și eu vreau birou singur”

Data publicării:
15012013 20becali-43943

Prima intervenţie a deputatului George Becali în calitate de membru al Comisiei juridice a fost un atac la adresa ANI: „La ședința următoare să invităm pe cineva de la ANI. Dăm prea multă importanţa. Mă scuzaţi, am uitat să apăs pe buton. Eu cred că arătăm slăbiciune”.

Liberalul a continuat pe hol discursul împotriva ANI: „La noi trebuie să se ceară puncte de vedere. ANI trebuie să ceară la noi puncte de vedere, nu noi de la ANI. Nu mai suport comportamentul asta de supunere, de sclavagism”.

Nu a fost la fel de comunicativ cu ziariştii când i s-a cerut să explice de ce şi-a trecut în CV funcţia de comisar ONU pentru România.

Funcţia, care figura şi în CV-ul de la Parlamentul European, nu există, însă.

MAE precizează că funcţia de „Comisar ONU pentru România" nu se regăseşte în nomenclatorul funcţiilor oficiale din sistemul ONU.

George Becali a cerut Camerei Deputaţilor un birou doar pentru el. Asta, în timp ce aleşii, mai numeroşi ca anul trecut, dau din colţ în colţ să facă rost de spaţiu în care să încapă toţi.

„Eu sunt Becali. Nu sunt patru, cinci colegi, nici șapte. Eu sunt Gigi Becali și eu vreau birou singur”, a cerut Becali.

George Becali este deputat PNL de Bucureşti, funcţie pentru care a renunţat la mandatul de europarlamentar PRM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri