Firea vrea reîntoarcerea celor de la Pro România în PSD: Le fac o invitație prietenească

Data publicării:
gabriela firea

Gabriela Firea a declarat marți că își dorește ca foștii membri ai PSD care au plecat la Pro România să se întoarcă în PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea și le-a făcut acestora și o invitație în acest sens.

Întrebată dacă își dorește ca cei care au semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea anul trecut să revină în PSD, Gabriela Firea a spus: „Categoric da, le fac o invitaţie personală, prietenească, pentru că CEx-ul este cel care va decide până la urmă şi reînscrierea şi rechemarea colegilor noştri în PSD aşa este normal. Marian Neacşu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari generali, pe timpul domniei sale partidul a fost unit şi nu dezbinat şi a fost bine reprezentat. La fel şi domnul Mocioalcă, domnul Ţuţuianu şi ceilalţi colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului că au semnat acea scrisoare”.

„Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă în PSD atunci să se stabilească o alianţă între PSD și Pro România. E o dorinţă a mea nediscutată cu ceilalţi colegi din CEx. E normal să existe nişte întâlniri şi să se stabilească o strategie. Nu vreau să o iau eu înaintea deciziei lor, eu îmi exprim o decizie personală”, a mai declarat Firea, întrebată dacă ar fi posibilă o colaborare între PSD şi cei de la Pro România. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri