Fiul lui Dumitru Buzatu susține că procurorii au ridicat din casa tatălui său plicuri cu bani "de pe porci și cireșe"

Data actualizării: Data publicării:
Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu. FOTO INQUAM Photos

Tudor Buzatu, fiul fostului șef al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a precizat la Digi24 că procurorii au ridicat din casa tatălui său două laptop-uri și plicuri cu bani, sume foarte mici provenite din vânzarea porcilor și a cireșelor. Dumitru Buzatu se află în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie că a primit drept mită suma de 1,25 milioane de lei de la un om de afaceri a cărei societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.

"Au ridicat foarte puține lucruri - două laptop-uri și niște sume mici, foarte mici, care aveau și proveniența pe ele, erau din gestiunea firmei, câteva mii de lei, banii pe niște porci, pe niște cireșe", a precizat fiul fostului șef al CJ Vaslui despre ce au ridicat anchetatorii din casa tatălui său.

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Dumitru Buzatu, fiul său a spus că discută zilnic la telefon cu acesta, că are acces la medicație și, pentru situația în care se află, are o stare de spirit normală.

"Discutăm zilnic, la telefon, când are acces la telefonul public din arest. Se simte bine, are acces la tratement. Are o stare de spirit normală pentru situația dată și discutăm banalități. Pentru o persoană aflată în arest provizoriu pot să spun că este bine, pentru o persoană aflată în situația asta - psihic, mă refer, și fizic probabil", a mai spus fiul lui Dumitru Buzatu.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri